2023 HONDA ACCORD YENI YÜZÜYLE YOLLARDA

Honda markasının en güçlü otomobillerinden biri olarak ülkemizde satışa sunulan ve lüks araç segmentinde önemli bir yere sahip olan Accord 2023 modeliyle ilgili yaptığımız araştırmada elde ettiğimiz verileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

1.5L VTEC Turbo Benzin motor özelliğiyle satışa sunulan bu araçta iki farklı donanım paketi bulunmaktadır. Executive ve Executive+ şeklinde satışa sunulan bu iki donanım paketi arasında birkaç farklı özellik dışında kalan diğer donanımlar aynı özelliğe sahiptir.

Honda Accord 2023 Fiyat Listesi

  • 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive: 1335.500 TL

  • 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+: 1372.100 TL

190 beygir ve 260 torkluk bir performans değerine sahip olan 2023 Honda Accord modelinde 4X2 önden çekiş sistemi bulunmaktadır. Performans açısından son derece iyi olan bu araç hem çabuk hızlanabilmekte hem de çekiş gücü açısından yokuşlarda performans kaybetmeden çıkabilmektedir.

Sürekli değişken vites özelliği olan CVT şanzımana sahip olan bu araçta 56 litrelik bir yakıt deposu ve 573 litrelik bir bagaj alanı bulunmaktadır. 8,9 saniyede bir ivmelenme süresine sahip olan bu araç 220 km hıza kadar ulaşabilmektedir.

Son derece modern tasarım, gelişmiş bir yaşam alanı ve üst düzey performansla zamana meydan okuyan araçların başında gelen ve kusursuz bir kullanım keyfi sunan 2023 Honda Accord modelinde üst düzey donanımlar standart olarak sunulmaktadır. 1 milyon 4 yüz bine yaklaşan fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken bu araç ulaşılması kolay olmayan modellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sürüş keyfini artırmaya yönelik olarak kullanılan ve ferah bir iç hacim sunan açılabilir cam tavan özelliğiyle ilgi gören bu araçta uzaktan çalıştırma sistemi ve birçok güvenlik özelliği standart olarak sunulmaktadır.

Bu ilana benzer arama terimleri: