2023 HONDA JAZZ HYBRID MOTOR ÖZELLIĞIYLE SATIŞTA

1.5L i-MMD Hybrid motor özelliğiyle satışa sunulmakta olan Jazz 2023 modelinin teknik detayları, donanımları ve güncel fiyatlarını sizlere aktarmaya çalışacağız. Hatchback kasa yapısına sahip olan ve Hibrit motorlar satışa sunulan bu araç; Executive ve Crosstar Executive olmak üzere iki farklı donanım paketiyle satışa sunulmaktadır. Her iki donanım paketi de otomatik şanzımanla satışa sunulmaktadır.

109 beygirlik bir motora sahip olan bu araç elektrikli motor özelliğine geçtiğinde 253 tork üretmektedir. Bu da özellikle aracın çekiş gücünü son derece iyi bir hale getirmiştir. 1.498 cc hacme sahip olan 2023 Honda Jazz modelinde elektronik sabit hızlı şanzıman olarak geçen E-CVT vites özelliği bulunmaktadır.

Honda Jazz 2023 fiyat listesini incelediğimizde aracın başlangıç paketi olan 1.5L i-MMD Hybrid Executive otomatik vitesli modeli 664.600 TL, 1.5L i-MMD Hybrid Crosstar Executive otomatik vitesli donanım paketi ise 683.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

175 km maksimum sürate çıkabilen yeni Jazz modelinin 0’dan 100’e ulaşma süresi ise 9,9 saniye civarındadır. Aracın ağırlığı 1.300 kg olup 40 litrelik bir yakıt deposuna sahiptir.

Hatchback modellere oranla özellikle sürücü ve yolcu alanı geniş olsa da bagaj açısından 304 litrelik bir aralana sahiptir. Aracın yakıt tasarrufunda gösterdiği yüksek performans bu araca olan ilgiyi her geçen gün artırmaktadır. Araç 100 km’de ortalama 3,8 litre yakıt tüketim değerlerine sahiptir.

Yokuş Kalkış Desteği, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Şeritte Tutma Asistanı, Otomatik Dur/Kalk Özelliğine Sahip Hız Sabitleyici, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, Akıllı Hız Limitleyici gibi güvenliğin ön plana alındığı son derece önemli donanımlar bu araçta bulunmaktadır.

Bu ilana benzer arama terimleri: