2022 MODEL SEAT TARRACO 7 KIŞILIK ÖZELLIĞIYLE TAM BIR AILE ARACI

Seat, önceki yıl piyasaya sürdüğü SUV modellerinden biri olan Tarraco modelinin güncel fiyatlarını ve teknik detaylarını açıkladı. Seat Tarraco, özellikleri, iç hacmi, donanımları ve teknolojisiyle dikkat çeken SUV modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle Seat markasının sportif görünümünü üzerinde taşıyan bu araç dikkat çeken tasarım anlayışıyla özellikle geniş ailelerin en çok tercih edeceği modellerden biri olması beklenmektedir.

Turbo benzinli 150 beygirlik son derece iyi performans sergileyen ve gelişmiş bir anlayışla üretilen bu araç tam otomatik şanzıman özelliğiyle de kolay ve keyifli bir sürüş sunmaktadır. Aracın en dikkat çeken özelliği 7 koltuklu yapısıyla son derece geniş ve ferah bir iç mekan sunmasıdır.

Teknoloji ve donanım açısından beklentilerin üstünde bir model olan Seat Tarraco 2022 modeli, performans, yol tutuş ve üst düzey güvenlik anlayışıyla da merakla beklenen araçlardan biri olmayı başardı.

Sadece iki donanım paketiyle satışa sunulan bun araçta özellikle Seat Tarraco FR modeli hem sportif duruş hem de yüksek kaliteli iç dinamikleriyle önemli özellikleri üzerinde barındırmaya devam etmektedir. Aracın başlangıç fiyatı 530.000 TL olup en üst modeli olan FR ise 555.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

2022 Seat Tarraco Fiyat Listesi (7 Koltuklu)

  • 2022 Yeni Seat Tarraco 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xcellence: 830.000 TL

  • 2022 Yeni Seat Tarraco 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR: 855.000 TL

Güçlü performansla beraber yakıt tasarrufunda da önemli bir aşama kat eden bu araçta yakıt tüketimi 100 km’de ortalama olarak 7 litre civarındadır. Motor ve teknoloji olarak alabileceğiniz üst düzey modellerden biri olarak karşımıza çıkan bu araç özellikle Peugeot 5008 ve Nissan X-Trail gibi modellerle aynı segmentte yer almaktadır.

Tam otomatik şanzıman sistemiyle sorunsuz vites geçişleri sağlayan ve tasarım açısından en beğenilen SUV modellerinden biri olan Tarraco, sürüş keyfini artırmak için sunduğu dijital gösterge paneli ve gelişmiş multimedya ekranıyla da aracın kokpit alanını tamamen dijital bir hale getirdi. Kolay bir kullanım sunan bu teknolojilerle yolculuklarınız daha keyifli bir hale geleceğini tahmin ediyoruz.

530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 2022 Seat Tarraco modelinin test sürüş günlerine katılarak aracın dinamiklerini yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Detaylar için Seat bayilerine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: