2023 MODEL HYUNDAI ELANTRA YENIDEN YOLLARDA

Sedan araçlar içerisinde uzun süre önemli satış adetlerine ulaşan Elantra modeli 2023 yılında yenilenen tasarım ve teknoloji anlayışıyla yeniden satışa sunulmaya başlandı. Sedan olarak satışa sunulan bu araç özellikle geniş ve kullanışlı bir iç alan ile bagaj özelliğine sahiptir. Ara. Hem 6 ileri manuel hem de otomatik vites özelliklerine sahip iki farklı donanım paketiyle satışa sunulmaktadır.

Atmosferik bir motora sahip olan ve 123 beygirlik bir güç üreten bu araç özellikle yakıt fiyatlarının yükselmesinden sonra ilgi görmeye başladı. Toyota Corolla gibi LPG sistemine en uyumlu araçlardan biri olarak karşımıza çıkan Elantra 2023 modeli fiyat açısından da yılın en ucuz sedan modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tüm modellerinin benzinli olarak satışa sunulduğu bu araçta iki farklı donanım paketi bulunmaktadır. Style donanım paketinde hem manuel hem de otomatik vites seçeneği bulunmaktadır. 2023 Elantra modelinin en üst donanım paketi olan Smart modeli ise sadece otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Tasarım açısından beğenilen modeller arasında yer alan bu araç LPG uyumuyla dikkatleri çeken bir araçtır.

Ford Focus, Toyota Corolla gibi modellerle aynı segmentte yer alan bu araç bu araçlara göre daha az satılsa da özellikle teknoloji ve tasarım açısından görülmesi gereken sedan modellerinden biri olmaya devam ediyor.

Hyundai Elantra 2023 Fiyat Listesi

  • Yeni Elantra 1.6 MPI 123 PS Style Benzin Manuel: 617.000 TL

  • Yeni Elantra 1.6 MPI 123 PS Style Comfort Benzin Otomatik: 674.000 TL

  • Yeni Elantra 1.6 MPI 123 PS Smart Benzin Otomatik: 735.000 TL

Manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle 2023 yılında yollardaki yerini almaya devam edecek olan 2023 Elantra modelini Hyundai bayilerine uğrayarak daha yakından görebilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: