2024 DACIA MODELLERI 0% FAIZLI KREDI KAMPANYASI İLE SATIŞTA

Dacia, 2024 yılında beş farklı modelini satışa sunmaya başladı. Özellikleri ve farklı kullanıcılara hitap edecek bu beş önemli sıfır araç modeli arasında Duster, Sandero, Sandero Stepway, Jogger ve elektrikli Spring modelleri yer almaktadır. Özellikleri açısından alınabilecek en uygun fiyatlı sıfır arabalar içerisinde yer alan bu araçlar için Dacia, uygun ödeme seçenekleriyle 2024 model yılı araçlar için faizsiz kredi seçeneği sunmaktadır.

2024 Dacia 0% faizli kredi kampanyaları çerçevesinde satışa sunulan modeller için son derece cazip bir fırsat sunulmaktadır. Takas desteğinin de yer aldığı bu kampanya seçeneğinde Dacia marka bir sıfır araç modeline sahip olmak isteyenlere özel 12 ay vade ile 250.000 TL’ye kadar %0 faizli kredi desteği sunulmaktadır. Dikkat çeken bu modeller içerisinde Spring aracı elektrikli olarak satışa sunulurken Duster hariç diğer modellerin tamamı benzinli olarak alınabilecektir. Ayrıca bu araçlarda hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneği de bulunmaktadır.

2024 Dacia Duster hem benzinli hem de dizel motor seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Ayrıca bu araçta ECO-G olarak geçen fabrika çıkışlı LPG’li motor seçeneği de bulunmaktadır. Farklı motor seçeneklerine sahip olan Duster aracının en iyi motorları turbo benzinli motor seçeneğidir. 150 beygir ve 250 tork özelliğine sahip bu motorlar performans açısından son derece iyidir.

Dacia 2024 sıfır araç kampanyaları çerçevesinde sunulan 250 bin TL kredi sadece 12 aylık vade seçeneklerinde geçerlidir. 12 ay üzerinde vade seçeneğinden yararlanarak kredi kullanmak isteyenler için 500.000 TL’ye kadar %2,99 ile %3,5 arasında değişen faiz oranları uygulanmaktadır. 12 aylık vade seçeneğinde kullanıcılar maksimum 250 bin TL krediyi %0 faizle kullanabileceklerdir. %0 faizli 250 bin TL kredi desteği tüm Dacia marka araçlar için geçerli olacaktır.

Yılın en önemli fırsatlardan biri olarak karşımıza çıkan ve son derece cazip bir fırsat olarak sunulan 250.000 TL, 12 ay taksitli, %0 faizli Dacia 2024 araç kredilerini kullanarak siz de Dacia marka bir araca kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Özellikleri ve uygun fiyat politikasıyla yılın en ucuz otomobillerinin satışına devam eden Dacia, 2024 yılında da 0 faizli araba kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam etmektedir. Siz de Dacia marka bir araca faiz ödemeden kolay bir şekilde sahip olmak için Dacia bayilerine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: