2024 YILI HONDA %0 FAIZLI ARABA KAMPANYASI DEVAM EDIYOR!

Honda, 2024 yılı için dikkat çekici bir kampanya başlatarak yeni bir araç almak isteyenlere son derece cazip fırsatlar sunmaya başladı. Yenilikçi tasarımları ve üstün özellikleriyle öne çıkan Honda, 2024 model sıfır araçları için %0 faizli taşıt kredisi fırsatı sunmaya başladı. Bu kampanya, özellikle yüksek kredi faizleri göz önüne alındığında, otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunan bir kampanya olarak karşımıza çıkmaktadır.

2024 yılının gözde modelleri arasında yer alan Honda Civic, 280.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkânıyla satışa sunulmaya başlandı. Elegance ve Executive+ olmak üzere iki farklı donanım paketiyle satışa sunulan bu araç için son derece cazip fırsatlar sunulmaktadır. 12 ay vadeli bu kampanya ile aylık 23.334 TL taksit ödeyerek 2024 Civic aracının Elegance ya da Executive modellerinden birine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Honda, Civic modelinin dışında HR-V, CR-V ve Yeni City modelleri için de faizsiz kredi kampanyası başlattı. %0 faizli 12 ay vadeli Honda 2024 kampanyası çerçevesinde Honda HR-V, 190.000 TL kredi limiti ve aylık 15.833,33 TL taksitle, Honda CR-V, 300.000 TL kredi limiti ve aylık 25.000 TL taksitle, Honda City ise 180.000 TL kredi limiti ve aylık 15.000 TL taksitle satışa sunulmaktadır.

Honda SUV segmentinde iki farklı modelini satışa sunmaya başladı. C segment SUV olarak geçen HR-V modelinin yanında son derece geniş ve kullanışlı bir iç mekâna sahip olan CR-V modelini de faizsiz taksitle sıfır araba kampanyaları çerçevesinde satışa sunmaya başladı. Kampanya çerçevesinde satışa sunulan modellerde üst düzey bir teknoloji bulunmaktadır. Honda marka sıfır araçların hepsinde dijital gösterge paneli, 10.25 inç multimedya ekranı gibi son derece önemli opsiyonlar bulunmaktadır.

%0 faizli araç kredileri özellikle kredi faizlerinin çok yüksek olduğu bu dönemde son derece kullanışlı olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle 12 ay vade seçeneğiyle sunulan ve bireysel kullanımlara uygun olan kredi seçeneklerinden yararlanarak sıfır araç almak isteyenlerin kredi notlarının iyi olması gerekmektedir. Bu kapsamda Honda marka araçlar için sunulan faizsiz araç kredilerinden yararlanmak için kredi notunuzun en az 1200 ve üzeri olması gerekmektedir. Eğer üzerinizde banka takibi varsa veya kredi notunuz düşükse bu kampanydan yararlanamazsınız.

Bu ilana benzer arama terimleri: