2024 YILINA FORD 0 FAIZLI ARAÇ KREDISI KULLANARAK GIRIN!

Ford, 2024 yılı için otomobilseverlere büyük bir fırsatlar sunmaktadır. Yepyeni ve dinamik tasarımlarıyla ön plana çıkan Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga ve Ford Puma modelleri, bu özel kampanya kapsamında faizsiz kredi seçenekleriyle satışta sunulmaya başlandı. Bu kapsamda hatchback segmentinde yer alan 2024 Fiesta, Sedan segmentinin ülkemizdeki en önemli aracı olan 2024 Focus, SUV segmentinde yer alan 2024 Kuga ve B segment SUV 2024 Puma, faizsiz kredi seçenekleriyle satışa sunulmaya başlandı.

Bu dikkat çekici kampanya ile 300.000 TL’ye kadar olan krediler için 12 ay vade imkânı sunuluyor. Her bir model, kendi segmentinde öne çıkan özellikleri ve Ford’un güvencesi ile dikkat çeken araçlar olarak ülkemizde Ford güvencesiyle satışa sunulmaktadır. İster şehir içinde ister uzun yolculuklarda, her biri farklı ihtiyaçlara hitap eden bu araçlar konfor odaklı teknolojilerle donatılmış binek araçlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu kampanya ile Ford, %0 faizli ve 12 ay vadeli 300.000 TL kredi desteği sunarak binek araç modellerini satışa sunmaya başladı. Bu kapsamda satışa sunduğu binek araçlar için farklı versiyonlara sahip birçok önemli seçenek de sunmaya başladı. 2024 Ford kampanyaları çerçevesinde alınabilecek birçok farklı segment araç kataloğuna sahip olan Ford, sunduğu fırsatlarla da 2024 yılının en dikkat çeken markalarından biri olmayı başardı.

%0 Faizli 2024 Ford Kampanyası Ödeme Planı

  • Araç modeli: 2024 Ford Focus Trend X Manuel Benzinli

  • Aracın peşin satış fiyatı: 244.300 TL

  • Araç İçin Sunulan Kredi: 300.000 TL

  • Taksit Sayısı: 12 Ay

  • Faiz Oranı: %0

  • Aylık Ödeme Tutarı: 25.000 TL

Performans odaklı motor teknolojisiyle üretilen sıfır araç modelleri ve sunulan faizsiz kredi seçenekleriyle 2024 yılında alınabilecek en önemli araçlar Ford tarafından satışa sunulmaya başlandı. Özellikle her biri kendi segmentinin en önemli binek araçları arasında yer alan bu araçlar, teknolojik detaylarıyla da son derece popüler kokpit alanına sahiptir.

Rakiplerine göre daha dayanıklı bir malzemeyle üretilen Ford modelleri, üst donanım seviyesine sahip model seçeneklerinde dijital gösterge paneli ve 8 inç multimedya ekranı gibi özelliklerle satışa sunulmaktadır. Ford’un bu özel kampanyasından yararlanmak için en yakın yetkili satış noktasını ziyaret edebilir, hayalinizdeki Ford modeline sahip olabilirsiniz. 2024 yılında Ford ile yollara çıkmaya hazır olun!

Bu ilana benzer arama terimleri: