2022 MODEL COROLLA HYBRID FIYATLARI

Hibrit teknolojisini en iyi kullanan markalardan biri olan Toyota, son yıllarda özellikle Corolla modeliyle birlikte hibrit teknolojisini ülkemize taşımaya başladı. Fiyat aralığı açısından çok da tercih edilmese de araç özellikle yakıt tasarrufuyla inanılmaz oranlara ulaşmaya devam ediyor.

Tam otomatik şanzımanlı yeni Corolla Hybrid modelinde Dream, Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack paketleri bulunmaktadır. Tüm donanım paketleri otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. 372.000 TL ile 424.000 TL arasında değişen fiyat aralığıyla satışa sunulan Corolla Hybrid modelleri performans açısından standart donanımlara sahiptir.

2022 Corolla Hybrid Fiyat Listesi

  • Toyota Corolla Hybrid Dream e-CVT: 482.300

  • Toyota Corolla Hybrid Flame e-CVT: 492.800

  • Toyota Corolla Hybrid Flame X-Pack e-CVT: 502.900

  • Toyota Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT: 544.100

Donanım teknolojisi açısından bakıldığında birçok konfor detayını rahatlıkla bulabileceğiniz bu araçta özellikle Flame ve Passion paketleri konfor açısından birçok kullanışlı teknolojiyi sunmaya devam ediyor. Yol tutuşu ve güvenlik detayları da üst seviyelere çıkarılan bu aracı rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Hybrid motor seçeneğinde Corolla modeli 121 beygirlik bir motora sahiptir. Araç özellikle yakıt tüketiminde son derece iyi bir performans sergilemektedir. Birleşik yakıt tüketiminde 2022 Corolla Hybrid modeli 3.8 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir.

Yeni Corolla Hybrid modelinde akıllı telefon entegrasyonu, USB girişleri, elektrikli açılabilir sunroof, ön cama yansıtmalı renkli gösterge ekranı gibi son dönemlerin en önemli teknolojileri bulunmaktadır.

1,8 litre benzinli hibrit sistemli bir motor özelliğine sahip olan bu araç özellikle konfor ve yol tutuşunda da son derece iyi bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Aracın bu motorlarda gösterdiği sorunsuz çalışma sistemi her geçen gün daha da çok tutulmasını sağlamaktadır.

Siz de yeni hibrit teknolojisiyle son derece düşük tüketim oranlarına ulaşan bu sedan kasa aracı Toyota bayilerine uğrayarak daha yakından test edebilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: