2022 MODEL TOYOTA C-HR FIYATLARI VE ÖZELLIKLERI

SUV segmentinde önemli bir yere sahip olan Toyota C-HR ülkemizde sadece hibrit motor özelliğiyle satışa sunulmaya devam ediliyor. 4X2 özellikli bu SUV modelinde siyah tavan seçeneği de opsiyonel olarak sunulmaktadır.

6 farklı donanım paketiyle satışa sunulan Toyota C-HR aracının tüm versiyonları otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Donanım açısından birçok yenilikçi teknolojiye sahip olan C-HR modeli piyasadaki en iyi Hybrid SUV modellerinden biridir.

2022 Toyota C-HR Hybrid Fiyatları

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Flame e-CVT: 696.650

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Passion e-CVT: 721.900

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Passion e-CVT (Siyah Tavan): 727.050

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Passion X-Pack e-CVT: 738.950

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan): 744.150

  • Toyota C-HR Hybrid 4×2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan ve JBL): 749.900

Adaptif hız sabitleme sistemi, akıllı şerit takip sistemi, otomatik yanan uzun farlar, yaya ve bisikletli algılama özellikli ön çarpışma önleyici sistem gibi son dönemlerin dikkat çeken teknolojilerine sahip olan bu SUV modeli 2022 yılına da son derece iddialı bir giriş yapmaya devam ediyor.

Yenilenen iç ve dış tasarımıyla son derece dikkat çeken bir model haline gelen C-HR modelinin 2022 versiyonlarında konfor üst düzeye çıkarılmıştır. Araç 4X2 çekiş sistemiyle dikkatleri üzerine çekerken otomatik şanzıman özelliğiyle de son derece kullanışlı bir hale geldi. Farklı renk seçenekleriyle sahip olabileceğiniz bu araç fiyatlarıyla da ilgi görmeye devam ediyor.

Toyota C-HR Hybrid modeli sıfır engelli araç satın alımında bulunulabilecek araçlardan biridir. Bu aracı ÖTV muafiyetinden yararlanarak satın alabilirsiniz. Aracın en boş paketi olan Toyota C-HR Hybrid 4X2 Flame e-CVT modeli ÖTV ödemeden sahip olabileceğiniz tek araçtır.

Toyota’nın dayanıklı motor özelliklerini sunduğu bu SUV modeli, son derece kullanışlı bir kokpit alanı sunmaktadır. Siz de bu aracı her yönüyle yakından görmek ve aracın test sürüşlerine katılmak için Toyota bayilerine gidebilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: