2024 CITROEN C3 AIRCROSS FIYATLARIYLA İLGI GÖRMEYE DEVAM EDIYOR!

Citroen’in en çok tercih edilen modeli olan C3 Aircross aracının tanıtımı gerçekleştirildi. 2024 yılında da satışa sunulacak olan bu aracın fiyat listesi de bu tanıtım esnasında açıklandı. Son derece dikkat çeken fiyatlarla satışa sunulan ve B segment SUV araçlar içerisinde kendine has bir tasarım anlayışıyla satışa sunulan modellerin başında gelmektedir. Son yıllarda ülkemizde en çok satılan modellerden biri olmayı başaran C3 Aircross, tüm donanım paketlerinde 6 ileri otomatik vites ile satışa sunulan bir SUV araçtır.

Araçta manuel şanzıman bulunmamaktadır Tüm versiyonları otomatik bir vites özelliğine sahiptir. Turbo benzinli, çok noktalı elektronik enjeksiyonlu bir motora sahip olan bu araç performans açısından güçlü özelliklere sahiptir. Yeni nesil bu turbo benzinli motor güç ve çekiş açısından son derece iyidir. Araç 130 beygirlik bir güç üreten motor seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Araçtaki tork ise 230 Nm olarak ölçülmüştür.

Performans odaklı bir motor, tüm versiyonlarda otomatik şanzıman, farklı renk opsiyonları ve önemli teknolojik donanımlara sahip model seçenekleriyle 2024 yılında da dikkatleri üzerine çeken C3 Aircross modeli bu segmentte alınabilecek önemli seçenekler arasında yer almaktadır.

Citroen C3 Aircross 2024 Fiyat Listesi

  • Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 HP Benzinli 6 İleri Otomatik Feel: 801,100 TL

  • Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 HP Benzinli 6 İleri Otomatik Feel Bold: 1,137,900 TL

  • Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 HP Benzinli 6 İleri Otomatik Shine: 1,258,100 TL

6 litrelik bir şehir içi yakıt tüketimine sahip olan 2024 C3 Aircross, yoğun trafikteki düşük hızlarda 7 litreye kadar çıkan bir tüketim değerine sahiptir. Şehir dışındaki 110-120 km arası sabit hızlarda ise 4,5 litrelik bir yakıt tüketimine sahip olan bu aracın 100 km’deki karma yakıt tüketimi ise 5 litre civarındadır.

2024 Citroen C3 Aircross modeli donanım açısından son derece ileri teknolojik detaylara sahiptir. Araçtaki sürüş destek sistemlerine baktığımızda hız sabitle ve sınırlama, yokuş kalkış desteği, yorgunluk tespit sistemi gibi önemli özellikler bulunmaktadır. En üst donanım paketinde yer alan panoramik cam tavan özelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken 2024 Citroen C3 Aircross modelinde LED far sistemli birçok kullanışlı özellik bulunmaktadır.

Son dönemlerin en çok tercih edilen Crossover SUV karışımı modellerden biri olarak karşımıza çıkan 2024 C3 Aircross, yeni yılda uygun fiyat politikasını sürdüren araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de yenilenen yüzüyle dikkatleri üzerine çeken ve performans açısından son derece iyi bir benzinli motor özelliğine sahip olan bu aracı yakından görmek için Citroen bayilerine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: