2024 FORD TOURNEO CONNECT ENGELLI ARAÇ FIYATLARI

Ford’un otomobil özelliklerine sahip hafif ticari modeli Tourneo Connect’in 2024 engelli araç fiyatları ve şartları belli oldu. Türkiye’nin en çok satılan ve tutulan modelleri arasında yer alan Tourneo Connect, 2024 yılında engelli aracı kapsamında ÖTV muafiyetli fiyatlarla sizin olabilir.  Hafif ticari araç sınıfında yer aldığı için binek otomobillerden bazı farklarla engelli aracı haline gelebilen Ford Tourneo Connect, 2024 yılında engelli vatandaşlarımızın gözdesi olmaya aday.

Ford Tourneo Connect, hafif ticari sınıfında yer almaktadır. Aracı sadece engelli raporuna sahip kişinin satın alabileceğini ve satın alırken engelli kişinin engel durumuna göre aracın modifiye edilmesi gerektiğini söylemeliyiz. Aracın modifikasyonu ruhsata işleneceği için de engelli aracı olarak satın alacağınız Tourneo Connect modelini yalnızca ruhsat sahibi kullanabilmektedir. Ayrıca engel oranının %90’ın altında olması durumunda engel oranına göre bir ÖTV indirimi yapıldığını belirtelim.

 

Ford Tourneo Connect 2024 ÖTV Muafiyetli Fiyat Listesi

  • Ford Tourneo Connect Otomatik 2.0L EcoBlue 122PS Dizel Titanium: 803,167 TL

  • Ford Tourneo Connect Otomatik 2.0L EcoBlue 122PS Dizel Active: 858,222 TL

Standart pek çok aile aracının akıl almaz ve dolayısıyla ulaşılmaz fiyatlara ulaştığı ülkemizde Ford’un Tourneo Connect modeli çocuklu ve kalabalık ailelerin en çok rağbet ettiği modeller arasında yer almaktadır. 2024 model Ford Tourneo Connect araçlarda 2.0 litrelik turbo dizel motorlar ve 7 ileri vitesli tam otomatik şanzıman bulunmaktadır. 122 beygir gücüne ve 320 NM torka sahip Ford Tourneo Connect, 4 silindirli EcoBlue motor kullanmaktadır.

2024 otomatik Ford Tourneo Connect büyük motoruna, yolcu kapasitesine ve kasa ağırlığına rağmen oldukça başarılı yakıt tüketim verilerine sahiptir. Şehir içinde 5,9 litre, şehir dışında 4,1 litre ve ortalamada 5,1 yakıt tüketen Tourneo Connect, saatte 186 kilometreye ulaşabilmektedir. Trend, Deluxe, Titanium ve Active donanım seçeneklerine sahip olan Ford Tourneo Connect’in baz modeli Trend, en dolu modeli ise Active donanım paketi ile satılmaktadır.

Bu ilana benzer arama terimleri: