2024 RENAULT KOLLEOS FIYATLARI VE İNCELEMESI

Yenilenen yüzüyle 2024 Renault Koleos, göz alıcı tasarımı ve artırılmış performansıyla sınıfının en dikkat çeken SUV araçlarından biri olarak satışa sunulmaktadır. Renault’un en büyük binek aracı olarak tanınan Koleos, D segmentinde yer alan bir SUV modelidir. Kendine has bir tasarıma ve kullanıcı odaklı konfor özelliklerine sahip olan bu araç, sürüş keyfi ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek premium SUV segmentinde satışa sunulmaktadır.

2024 Koleos tek bir motor özelliğiyle satışa sunulmaktadır. 160 beygir gücünde 1.3 litre turbo beslemeli benzinli motor özelliğine sahip olan bu araç, dört silindirli güç ünitesi, 270 NM maksimum tork değeriyle güçlü bir performans sunmaktadır. Akıcı ve hassas geçişler sağlayan 7 ileri EDC çift kavramalı otomatik şanzımanıyla hızlanma ve yakıt verimliliği konusunda ideal bir denge kurmaktadır. 0’dan 100 km/s hıza sadece 7,5 saniyede ulaşan Koleos, maksimum 200 km/s hız yapabilmektedir.

Yeni Koleos, sadece Icon donanım paketiyle alınabilmektedir. Kullanıcılarına zengin bir standart donanım listesi sunan bu araçta Easy Folding Sistem sayesinde pratik bir şekilde arka koltuklar katlanabilmektedir. Bu araçta yer alan eller serbest park sistemi ile park manevralarını kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Eller serbest bagaj kapağı özelliğiyle alışverişlerinizi veya bagajınıza yerleştirmeniz gereken diğer eşyalarınızı kolayca yükleyebilirsiniz.

Renault Koleos 2024 Fiyat Listesi

  • 2024 Koleos İcon 1.3 TCe EDC 160 bg: 2.124.900 TL

2024 Renault Koleos D segment bir SUV araç olduğu için son derece geniş bir iç mekanın yanında kullanışlı ve sınıfının en iyi bagaj hacmine sahiptir. Araçta yer alan bu 663 litrelik bagaj alanı arka koltuklar katlandığında 1795 litreye kadar çıkabilmektedir. Özellikle uzun yolculuklarda geniş bir alana ihtiyaç duyan kullanıcılar için ideal bir bagaj alanı sunmaktadır.

D segment SUV araçlar son yıllarda hızlı bir şekilde kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilmeye başlandı. Bu araç özellikle fiyat açısından da alınabilecek SUV modellerin başında gelmektedir. Rakiplerine oranla teknolojik açıdan son derece iyi özelliklere sahip olan bu araç konfor ve yol tutuşunda da iddialı araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de yenilenen teknolojik detayları ve üst düzey performans odaklı motor teknolojisiyle dikkatleri üzerine çeken bu  aracı Renault yetkili satış noktalarından birine uğrayarak yakından görebilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: