2024 CITROEN AMI FIYATLARI VE ÖZELLIKLERI

Citroen Ami, 2024 yılında da ülkemizde satışa sunulan en ucuz elektrikli sıfır araç modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle küçük yerleşim yerlerinde kullanılabilecek ideal modeller arasında yer alan Citroen Ami 2024 modelleri, son derece kolay bir kullanım sunan araçlardan biridir. Elektrikli olarak satışa sunulan bu minin araç, özellikle şehir içinde son derece kolay bir kullanım sunmaktadır.

 B sınıfı Hatchback araçlar arasında yer alan Citroen Ami, 2022 yılından beridir üretilmeye devam eden elektrikli araçlardan biridir. Tek vitesli otomatik bir şanzımanla satışa sunulan bu araçta 75 kilometrelik bir menzil mesafesi bulunmaktadır. AC şarj ile 3 saatte dolumu gerçekleştirilen bu araç 5,5 kWh batarya kapasitesine sahiptir. 6 kW elektrikli motor gücüne sahip olan 2024 Citroen Ami, 40 Nm elektrikli tork özelliğiyle satışa sunulmaktadır. Aracın maksimum hızı ise saatte 45 km olarak ölçülmüştür.

Citroen Ami 2024 Fiyat Listesi

  • Citroen Ami electric 5.5 kWh (8 HP) Elektrikli Otomatik: 420,000 TL

  • Citroen Ami Buggy 5.5 kWh (8 HP) Elektrikli Otomatik: 429,000 TL

2024 model Citroen Ami; 2410 mm uzunluğa sahiptir. Aracın boş ağırlığı 471 kg’dır. Araçta 63 litrelik bir bagaj alanı bulunmaktadır. Aracın dönüş çapı ise 8 metredir. Özellikleri açısından elektrikli motorlara benzer özelliklere sahip olan 2024 Ami modeli, konfor açısından son derece kullanışlı bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Son yıllarda özellikle sahil kenarındaki il ve ilçelerde çok tercih edilen bu araç, ülkemizde de hızla yaygınlaşan elektrikli sıfır araçlar arasında yer almaktadır.

Citroen Ami modelinin iç mekân özelliklerine baktığımızda MP3 çalar, USB girişi, SD kart girişi ve bluetooth bağlantısı gibi özelliklere sahiptir. 2024 yılının en ucuz elektrikli arabası olan Citroen Ami, özellikleri bakımından satın alınabilecek bir araçtır. Siz de bu aracı yakından görmek için Citroen bayilerine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: