2024 CITROEN C5 AIRCROSS ÖZELLIKLERI VE FIYATLARI

Sınıfının en geniş SUV araçlarından biri olarak 2024 yılında da ülkemizde Citroen tarafından satışa sunulacak olan Citroen C5 Aircross, özellikle geniş SUV arayanlar için önemli opsiyonlardan biri olarak 2024 Şubat ayının 3. haftasından itibaren satışa sunulacaktır. Bu yazımızda özellikle bu aracın önemli motor özelliklerini ve önemli donanım seçeneklerini sizlere aktarmaya çalışacağız.

Citroen C5 Aircross 2024 modelleri tasarım açısından son derece beğenilen SUV araçlar arasında yer almaktadır. Kendine has bir dış tasarıma sahip olan bu araçta farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır. Metalik çelik gri, kutup beyazı, metalik siyah, platin gri, sedef beyazı ve tutulma mavisi olmak üzere 6 farklı renk opsiyonuyla alınabilecek bir model olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tüm donanım paketlerinde Citroen C5 Aircross modeli sadece dizel motor özelliğiyle satışa sunulmaktadır. 1499 cc motor hacmine sahip bu motor seçeneğinde üç farklı donanım paketi bulunmaktadır. Aracın başlangıç donanımı Feel Bold, orta donanım paketi Shine, en üst donanım paketi ise Shine Bold modelidir.

Citroen C5 Aircross 2024 Fiyat Listesi

  • Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 HP Dizel 8 İleri Otomatik Feel Bold: 1,732,900 TL

  • Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 HP Dizel 8 İleri Otomatik Shine: 1,886,900 TL

  • Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 HP Dizel 8 İleri Otomatik Shine Bold: 1,997,000 TL

D segmentinde yer alan SUV araçlardan biri olarak karşımıza çıkan Citroen C5 Aircross, tüm donanım paketlerinde önden çekişli 8 ileri otomatik vites özelliğine sahiptir. Performans odaklı dizel bir motora sahip olan C5 Aircross modelinde beygir gücü 130 HP’dir. 130 beygirlik bu motorda 300 torkluk bir çekiş gücüne sahiptir. Son derece iyi bir performans özelliğiyle satışa sunulan Citroen C5 Aircross, 10,6 saniyede ivmelenirken maksimum 189 km hıza ulaşabilmektedir.

Ülkemizde özellikle turbo benzinli olarak satışa sunulan D segment SUV araçlara alternatif olarak dizel motor ile satışa sunulan bu araç yakıt verimliliğinde sınıfının en iyi araçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sınıfında birçok önemli araç ile yarışan bu aracın hem motor performansı hem de yakıt tüketimi sınıfında dikkat çeken verilerle görülmektedir. Araç özellikle yakıt tüketim değerleri açısından düşük tüketim değerlerine sahiptir. Düşük hızlarda 4,5 litrelik bir yakıt tüketim değerine sahip olan Citroen C5 Aircross, şehir dışı yüksek hızlarda 4 litre, karma olarak da 4,3 litrelik son derece düşük bir yakıt tüketimine sahiptir.

2024 Citroen C5 Aircross, özellikle en üst donanım paketi olan Shine Bold modelinde birçok önemli donanım özelliğiyle satışa sunulmaktadır. Özellikle dijital gösterge paneli, HD görüntü sağlayan multimedya ekranı, üst düzey güvenlik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bu araç, EuroNCAP verilerinden 5 yıldız almış bir araçtır. Siz de güvenlik özellikleri, düşük yakıt tüketimi, güçlü motor performansı ve önemli donanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken 2024 C5 Aircross modelini yakından incelemek için Citroen bayilerine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: