2024 MODEL CITROEN C-ELYSEE FIYATLARI BELLI OLDU!

Citroen markasının tek sedan modeli olarak uzun yıllardır Türkiye’de satışa sunulmaya devam edilen 2024 Citroen C-Elysee ile ilgili tüm detayları sizler için yaptığımız test sürüşleriyle aktarmaya çalışacağız. Sınıfının en ucuz sedan araçları içerisinde yer alan C-Elysee modeli özellikle dizel motor teknolojisiyle son derece gelişmiş bir araç olarak satışa sunulmaktadır.

2024 Citroen C-Elysee 5 farklı renk seçeneğiyle alınabilecek bir modeldir. Bu araçta buz beyazı, çelik gri, koyu mavi, platinum gri ve siyah renk seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca bu araç tek bir versiyonla satışa sunulan bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Citroen C-Elysee güvenlik açısından çok iyi sonuçlara sahip bir araç değildir. Araç kaza test sonuçlarında %70’lik bir puana sahiptir.

B segmentinde yer alan ucuz fiyatlı sedan modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Citroen C-Elysee, 100 beygirlik bir dizel motor ile satışa sunulmaktadır. Araçta son derece iyi bir çekiş gücüne sahip bir motor bulunmaktadır. 250 torkluk son derece iyi bir çekişe sahip olan bu motor, yakıt tüketiminde de sınıfının en iyi tüketim değerlerine sahiptir.

Citroen C-Elysee 2024 Fiyat Listesi

  • Citroen C-Elysee 1.5 BlueHDi 100 HP Dizel 6 İleri Manuel Feel Bold: 970,000 TL

2024 Citroen C-Elysee modeli yakıt tüketiminde son derece iyidir. Direkt enjeksiyonlu turbo dizel bir motor ile satışa sunulan bu araçta 4,3 litrelik bir şehir içi yakıt tüketimi bulunmaktadır. Yoğun trafiklerde maksimum 6 litreye kadar çıkabilmektedir. Aracın uzun yolculuklarda 100-110 arası hızlardaki tüketim oranı ise 3,5 litre civarındadır. Bu açıdan bir depo ile 1000 km’den fazla bir yol yapmanızı sağlayan bir motor özelliğine sahiptir. Aracın 100 km’deki tüketim ortalaması ise 4 litre civarındadır.

Citroen C-Elysee 2024 modellerinde 16 inç jant çapı, 195 mm lastik taban genişliği, 55 lastik yanak yüzdesi bulunmaktadır. Aracın dönüş çapı ise 10,7 metredir. Ayrıca bu araç diz ve baş mesafesi açısından da son derece geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Bunun yanında 506 litrelik geniş ve kullanışlı bir bagaj alanıyla dikkatleri çeken bu araç özellikle ucuz bir sıfır sedan araç almak isteyenler için önemli opsiyonlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de sınıfının en ucuz otomobilleri arasında yer alan ve motor performansıyla birlikte sunduğu düşük yakıt tüketimiyle dikkatleri üzerine çeken bu aracı yakından görüp incelemek için Citroen yetkili satış noktalarından birine uğrayabilirsiniz.

Bu ilana benzer arama terimleri: